9 octombrie 2014

Dacă n-ar fi existat epilarea…

                Motto: " Şi frunza Evei este căzătoare."

                                                              Zvonimir Penovic 


Umbre mlădioase ca ramurile de salcie se unduiesc în ochii curioşilor. Femeia e simbolul frumuseții telurice...chipul blând, sânu-i rotund, palma căuș grijulie, ochi căutători și plini de neastâmpăr, cosițe aurii bâtând prețios în lumina solară.
E limpede că pentru orice privire pe care o atrage, femeia plătește un preț. Trupul zvelt e sculptat armonios de mâna nevăzută a dietei atent supravegheate, zâmbetul sclipitor și-a cerut și el drepturile: mai puțină cafea, mai puțin vin roșu! Buclele blonde, scăldate în raze de mai îşi doresc să fie tratate regește cu ulei de argan și alte arome arăbești de ambră ispititoare.  Nici pielea-i fină n-a fost mai îngăduitoare și a cerut imperativ să fie în centrul atenției. Băi fierbinți în ape lăptoase și vanilat parfumate, masaj tandru, și bineînțeles, sfânta epilare - pentru desăvârșirea ritualului feminin.
Nici nu vreau să analizez pragmatic sintagma "dacă n-ar fi existat epilarea"! Mi-e clar că orice urmă de neglijenţă în domeniul epilării schimbă povestea senzualităţii sexului frumos.
Despre epilare se poate vorbi destul de mult având în vedere că există atâââât de multe metode prin care se pot îndepărta de pe trup firelele de păr nedorite. De la tradiţionala epilare cu ceară, femeia a trecut la următorul nivel având ocazia să se bucure de beneficiile epilatoarelor electrice. Minţile luminate ale profesioniştilor în materie de îngrijire corporală nu ne-au dezamăgit niciodată, asta dacă punem la socoteală şi ultima tehnologie în materie de epilat acasă, şi anume: tehnologia HPL ( Home Pulse Light).
 Pe site-ul http://www.tpb.ro/ am descoperit o gamă de produse destinate epilării definitive. Personal, trebuie să recunosc că atenţia mi-a fost atrasă in mod iremediabil de Silk'n Flash&Go Epilator Pentru Epilare Definitivă.
Acest produs înglobează toate avantajele epilării definitive cu laser:

  • garantează rezultate de durată
  • funcţionează pe baza înaltei tehnologii HPL cu lumină inovatoare
  • are un design ergonomic (aşa cum se poate observa în poza alăturată)
  • este mai mult decât potrivit pentru zonele sensibile: nu provoacă (Doamne fereşte de aşa ceva!) arsuri pe piele
  • te scapă de problema firelor crescute sub stratul de piele
  • intensitatea impulsului luminos poate fi reglată conform nevoilor proprii 
  • are senzor de lumină prin intermediul căruia determină dacă pielea este bronzată sau închisă la culoare, caz în care nu declaşează impuls
  • epilatorul este însoţit în pachet de două cartuşe cu 1000 de impulsuri - exact atât cât ai nevoie pentru o epilare eficientă şi de durată.
Cert este faptul că Silk'n Flash&Go epilator pentru epilare definitivă te ajută să scapi de grija epilării odată pentru totdeauna!
Spre final, aş vrea să le amintesc " necredincioşilor" ce reclamă practicile de infrumuseţare feminine faptul că strădania femeilor de a se menţine frumoase nu este un simplu moft, ci este un manifest de exprimare a spiritului tânăr şi a focului arzând de emoţii din interior. 
Noi, femeile trasăm linia continuităţii în viaţă şi ne oferim ofrande poeţilor ce caută muze fără cusur estetic spre a le iubi. 



 




Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014 

AYGO. Go Fun Yourself

"Hey, dă muzica mai tare! Îmi place piesa asta!"
Îmi desprind mâna dreaptă de volan şi dau volumul aproape la maxim, gândindu-mă în sinea mea că playlist-ul de pe telefon face echipă bună cu sistemul multimedia x-touch al maşinii. 
E 3 noaptea şi nimic nu ne împiedică să ne distrăm bine de tot. Suntem 4 fete în maşină şi cântăm (a se citi: urlăm de mama focului) refrenul melodiei care violează agresiv boxele: "I don't careeeeeeeeee! I love it! I don't careeeeeeeeee!".
De vreo trei ore s-ar zice că am 19 ani, dar sinceră să fiu mă simt la fel de pusă pe distracţie ca anul trecut de ziua mea, execeptând faptul că am ceva mai multă experienţă în a petrece până dimineaţa şi în a descoperi chestii noi, ce să mai - sunt forever young! 
Cu vreo 12 luni în urmă, ai mei au gândit-o bine rău şi au cumpărat o maşină (ia ghici cine-i norocoasaaaa şoferiţă?!!). Şi ca să nu mai ziceţi că taţii nu sunt cool, vă spun ceva: Papa, dragul de el, a avut cea mai strălucită idee care ar fi putut să-i fulgere mintea vreodată - să-mi cumpere noul Aygo. Am înţeles că pe site-ul www.toyota.ro sunt vreo 5 modele auto Aygo, însă Papa a ales pentru mine modelul X-play - cunoscând firea mea energică. 
Chiar din primul moment în care am văzut bijuteria aceea de maşină compactă şi jucăuşă am simţit cum transced într-o dimensiune a distracţiei. Priveam expresia X-ului din partea frontală a maşinii personalizată la exterior cu roşu (that's my girl!) şi nu-mi venea să cred cât de mult mă atrăgea, cât de mult mă provoca limbajul design-ului, Trebuie să recunosc că şi interiorul m-a impresionat: consolă interioară, cameră retrovizoare volanul în trend cu roşu şi negru, scaune confortabile şi bordul cu tehnologie unică. 
Prima experienţă a fost fără limite. Turaţia motorului ei - cântec rebel în inima mea, în curbe simţeam vibraţia cailor puternici şi presiunea cu care penetra răsuflarea vântului, după un timp s-a domolit şi mi-a făcut confidenţe: putea să fie şi dulce, ludică, de-o blândeţe intrigantă, dar şi provocatoare, cu mult tupeu.  
Maşina asta avea să iasă în evidenţă din prima oriunde aş fi mers cu ea şi nu puţine au fost locurile în care m-a însoţit de-a lungul unui an întreg.
De la 18 ani am rupt lanţurile de prejudecăţi şi am pornit, dornică să descopăr lucruri noi, într-o misiune de explorare a lumii  şi a vieţii. Toyota a fost alături de mine la ieşirile cu fetele, a stat martoră la dramele sentimentale ale Mariei şi Ioanei (câte lacrimi au mai curs pe bancheta din spate...). Alteori, când eram plictisită până şi de mine (ştii senzaţia aceea când n-ai chef de nimic şi vrei să pleci de capul tău fără să-ţi mai pese), Aygo mă simţea şi se potolea rulând cu 40 la oră în timp ce eu îmi puneam gândurile în ordine, însă tot Aygo mă făcea să-mi doresc să gust din nou plăcerea distracţiei. 
Petreceri în club până dimineaţa, plimbări de la o terasă la alta, flashuri de lumini, claxoane pe stradă, motor turat, viteză (Nota bene: consum mic de combustibil--- safe budget), distracţie, gaşca de prieteni, muzica la maxim. 
În orele târzii de vară dădeam ture alături de tovarăşa mea de noapte prin centrul oraşului care nu doarme niciodată şi simţeam că plutesc la volanul bijuterieie mele care străbătea străzile strălucind ca o diva glam la sedinţa foto. 
Am o maşină aşa cum sunt eu: tânără, jucăuşă, rebelă, plină de energie, UNICĂ!
Îmi place să mă gândesc că anul ce-a trecut n-a fost altceva decât preludiul unei experienţe incitante şi că aventura continuă! De aceea, am un singur sfat pentru tine: Fii curajos şi joacă-te!




Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014 

8 octombrie 2014

Povestea ştampilei mele

Aveam 6 ani, două codiţe împletite din păr castaniu, dinţii din faţă lipsă şi toate prinţesele-mi erau prietene.
Nu-mi amintesc prea bine de ce am intrat în camera aceea tăcută şi sobră pe care ai mei o numeau "birou" .   Cred că mă jucam de-a v-aţi-ascunselea cu fratele meu mai mare, George. Mă pitisem pe lângă mobilier şi stăteam ascunsă după fotoliul mare acoperit cu material roşu, încercând să nu scot vreun sunet care să mă dea de gol. Cu urechile atente la orice zgomot, simţeam că şi sufletu-mi luminos era ghemuit complice în emoţia jocului. 
Însă concentrarea mea profundă asupra activităţii ludice n-a durat prea mult căci ochii mei neastâmpăraţi au descoperit pe biroul din cameră o adevărata comoară! 
 Ahaaa, deci ăsta-i locul de joacă al tatei! 
Creioane, câteva carnete cu foi de matematică, gume de şters, stilouri, capsatorul şi agrafele pentru coli - erau toate acolo, şi unde mai pui că pe colţul din dreapta jos al biroului stătea semeaţă chiar EA - "Ştampila pentru acte" ( aşa-i zicea mama, aşa o auzisem şi pe bunica vorbind, prin urmare, aşa o numeam şi eu). 
Parcă şi acum îmi amintesc câte-un " Mara, n-ai voie!" strigat de mama care mă suprindea asupra faptei sau câte-un "Te rog, nu pune mâna, astea nu-s lucruri pentru copii!" zis de bunica ce se îngrija de mine şi de fratele meu când părinţii erau plecaţi.
Obiectul acela era cenzura bucuriei mele de a cotrobăi prin lucrurile altora. E de la sine înţeles că n-am avut curajul să mă ating în acea zi de "Ştampila pentru acte" a tatălui meu, însă mi-am pus în gând ca atunci când voi fi mare să am o "ştampilă pentru acte" a mea.  Visam să am grijă de ştampila mea ca de ochii din cap şi să o ţin la loc de cinste, tot pe birou ( că doar aşa mă învăţase tata că trebuie păstrate lucrurile preţioase! ).
În universul copilăriei mele ştampila era o amuletă norocoasă, unică la fel ca mine şi  specială. 
...
Anotimpurile au trecut, acum am 26 de ani, părul tot castaniu şi - să nu uit ce este cel mai important- o ştampilă pe birou.
Zilele trecute, m-a vizitat Marele Colecţionar de ştampile (cum îmi place mie să glumesc) - adică tata! După cum bine cunosc slăbiciunea lui pentru lucrurile practice şi de calitate, eram sigură că va observa din prima ştampila mea PRINTER G7 care aştepta cuminţică pe birou să fie întoarsă pe toate părţile şi îndelung analizată de ochiul ager al Marelui Colecţionar de ştampile. Observând privirea curioasă a tatei, am chemat în scenă vedeta de pe biroul meu de lucru : " Tată, îţi prezint Ştampila Amuletă - COLOP PRINTER G7, obiect micuţ, uşor de identificat, facil de utilizat, în vreo 8 feluri poate fi colorat şiiiiii cu o poză simpatică personalizat! ".
Nici nu mai încape îndoială că tata a fost mai mult decât încântat de amuleta mea norocoasă. I-a plăcut design-ul inovativ, a fost curios de îmbunătăţirile şi inovaţiile tehnice pe care le prezintă această ştampilă faţă de cele pe care le avea el în anii tinereţii. Dar, dincolo de aspectul practic al obiectului, i-a atras atenţia modul în care am ales să-mi personalizez ştampila COLOP PRINTER G7 cu ajutorul unui software complet pentru personalizare online pe care l-am accesat pe http://imagecard.colop.com/?home=1 .
Am vrut să am o ştampila ideală, să creez un simbol al propriei mele personalităţi, să fie un obiect care să mă reprezinte  şi să mă facă să ies din mulţime. Eu cred că am reuşit să transform un lucru banal, poate pentru unii chiar anost, într-un obiect familiar şi de nelipsit oriunde aş fi. Prin urmare, am pus pe fereastra XXL a lui PRINTER G7 o poză cu biroul de acasă al tatălui meu, care să-mi păstreze mereu vie amintirea copilăriei (ştiu...sunt sentimentală). 
Uneori mă pierd printre gânduri privind cu nostalgiela imaginea ce ilustrează decorul camerei care în copilărie mi se părea tăcută şi sobră...




Acest articol a fost scris  pentru SuperBlog 2014.

6 octombrie 2014

Gerovital H3 MEN recunoaste vanatorii adevarati!

Motto:  "Cu trupu-i zvelt, de căprioară,
               Se plimbă cât şi unde vrea
               Şi vine acasă, înspre seară
                Cu vânătorii după ea."
                                                    Ion Ciobanu

" Cheile de la maşină, varianta mini de parfum, ochelarii de soare şi cursurile pentru facultate...mmm...sper să nu uit iar ceva acasă." Beau ultima gură de cafea , îmi iau geanta şi mă îndrept spre uşă. Cam aşa începe dimineaţa la mine şi sunt sigură (bine...cu mici mari diferenţe) că aşa se  întâmplă să-şi înceapă ziua şi alte femei. Urmează facturi de plătit, prezentări de proiecte, întâlniri cu prietenele şi cumpărături -  însă, dincolo de întreg pragmatismul cotidian prin care noi -femeile, defilăm, întotdeauna va exista o persoană alături de care vom redeveni blânde, grijulii şi iubitoare.
În mijlocul amiezii grăbite, prin labirintul construit din idei feminine despre modă, rujuri sau tocuri cui, se strecoară viclean şi gândul la EL.
Cine n-a auzit vreodata spunându-se că frumuseţea unui bărbat este inteligenţa lui? Sunt sigură că acestea cuvinte v-au trecut pe la ureche în situaţiile în care se dorea a fi pus într-o lumină favorabilă un bărbat nu prea arătos. Ei bine, eu aş putea spune mai mult de atât!
Pentru mine, frumuseţea unui bărbat constă atât în inteligenţa sa, cât şi în puterea sa de seducţie.
Cuvinte galante şi priviri curtenitoare, buze umede, provocatoare şi mâini fine care trădează măiestria tandreţii.
 Imi place să-mi imaginez bărbatul ca pe un vânător, iar principala sa armă este bineînţeles, şarmul său.
 Dacă la începuturile omenirii, bărbatul primitiv ajuns în ipostaza de vânător punea la pâmânt creaturi precum bizoni, mamuţi sau urşi de peşteră (Ha ha ha - e chiar amuzant să-mi imaginez asta), în prezent aceste obiceiuri au dispărut cu desăvârşire ( ca şi animalele acelea de altfel!!). Acum, principala pradă asupra căreia este aţintit ochiul ager al bărbatului vânător adevărat este femeia.
 În jungla urbană nu este nimic mai important decât descoperirea prăzii.Cu ochii deschişi pentru fiecare exemplar feminin care-i defilează natural pe sub gene, EL îşi îndreaptă atenţia doar asupra femeilor pline de farmec. Priveşte lacom către femeia în transpusă în chip de căprioară, căutând să-i descopere de la distanţă frumuseţea. Fără doar şi poate, aceasta este pasiunea bărbatului  modern: să cântărească din priviri şansele pe care le are în provocarea intimă din jocul seducţiei.
 Consider că atracţia fizică, primară este elementul care creează cea dintâi legătură senzorială. Iar EL, bărbatul vânător adevărat ştie că parfumul este întotdeauna important. Pe note de vetiver şi cedru reuşeşte să creioneze amintiri ce provoacă fiori ( să fim serioase...parfumul Lui încă te răscoleşte), iar vibraţia de mosc rămâne ca o amprentă personală în aerul inspirat. Îmi place să simt aromele acestea pe pielea sa catifelată...asta mi-e de ajuns să ştiu că este un bărbat încrezător.
Nu vreau să-mi imaginez că EL - masculul feroce al urbei desfăşoară o adevărată experienţă ritualică în baie, înconjurat de creme, serumuri, şi miresme asupra cărora tronează ca un guru desăvârşit. Însă, îmi doresc să fiu cucerită de un bărbat îngrijit. Pielea obrazului său catifelat să-i transmită mai mult decât faptul că s-a ras de curând. Vreau să simt în mângâierea fină a mâinilor sale că se procupă de aspectul său şi atunci când mă joc uşor cu degetele prin părul lui, acesta să fie mătăsos şi curat.
Ca şi în natură, în societate vor rămâne "în picioare" doar exemplarele masculine care merită privilegiul dea ieşi din mulţime. În concepţia mea, barbaţii moderni trebuie să fie capabili să treacă peste rigorile unei femei moderne.
Bineînţeles, în relaţia pradă-vânător există o permanentă coevoluţie. Femeia a evoluat, s-a reinventat de-a lungul secolelor pentru a se regăsi pe sine, la fel a procedat şi bărbatul. Consider că nu este nimic mai eronat decât susţinerea faptului că "bărbatul e bărbat- el nu foloseşte produse de îngrijire". Strictul necesar pentru bărbatul modern presupune în ziua de astăzi MINIM: şampon, gel de duş, balsam după ras, deodorant (eheee lista poate continua în funcţie de nevoile fiecăruia). Cu siguranţă nicio femeie nu va privi cu ochi critic un bărbat care se îngrijeşte, dimpotrivă îl va admira pentru interesul acordat de acesta aspectului şi îngrijirii personale.
Gama Gerovital H3 Men este cel mai la îndemână ajutor pentru un vânător adevărat!
Pe site-ul www.farmec.ro se pot găsi produse multifuncţionale, uşor de aplicat, cu textură uşoară şi absorbţie rapidă - create conform nevoilor speciale ale bărbaţilor.
Gerovital H3 Men conţine produse care îl fac pe bărbatul modern să se simtă încrezător, oferindu-i un plus prospeţime.
Având în vedere că bărbatul vânător depune un efort considerabil în ademenirea prăzii, părul nu trebuie să-l saboteze vreodata. De aceea, pentru început, trebuie menţionată folosirea complementară a Şamponului antimătreaţă Gerovital H3 Men şi a Gelului de păr Gerovital H3 Men. După un duş rapid, EL îşi ordonează firele de păr rebele cu puţin Gel de păr Gerovital H3 Men, se studiază în oglindă şi după zâmbetul şarmant, s-ar spune că e muţumit de rezultat. Adevărul e că arată de milioane chiar dacă toată operaţiune de styling nu durează mai mult de 2 minute. Aroma masculină a parfumului proaspăt şi persistent din  Antiperspirantului Deodorant Gerovital H3 Men- Fresh  pe care tocmai l-a aplicat îi conferă siguranţă şi protecţie pe întreg parcursul zilei.
Nimic nu-l mai poate opri acum din cursa spre inima femeii dorite, iar eu sunt sigură că prada îşi va dori chiar ea însăşi să fie vânată de un asemenea bărbat adevărat.
Bărbatul adevărat este acum gata de vânătoare!
Oare va reuşi să treacă examenul cuceririi?



  Acest articol a fost scris pentru pentru SuperBlog 2014