19 septembrie 2014

Milan Fashion Week 2014


De cateva zile a început mult aşteptatul eveniment al toamnei: Săptămâna Modei la Milano - ocazie cu care toţi fashion-iştii vor afla noile trenduri din marile case de modă italiene.
 Şi eu am fost curioasă să descopăr ce se va purta în primăvara şi în vara anului viitor....şi cum nu toată lumea poate vizita Italia oricând, am accesat repede site-ul(uită-te aici) care avea să-mi arate cum s-au desfăşurat treburile pe podium. 
 Din filmările urcate am tras câteva concluzii în ceea ce priveşte trendurile de primăvara - vară 2015 şi am de gând să vi le împărtăşesc ca o fată de treabă ce sunt :)))
Din punct de vedere cromatic, designerii au optat pentru o gamă largă de culori, însă a fost evident faptul că se promovează contrastul de nonculori ALB- NEGRU:


De asemenea, sunt apreciate ca fiind potrivite pentru primăvara lui 2015 materialele diafane, transparente  şi dresurile la fel de suave, în nuante străvezii- aşa cum se observă în poza de mai sus.   

 
Rochiile ocupă şi ele un loc fruntaş printre obiectele vestimentare ale noului an, iar modelul preferat este rochia în formă de A realizată fie din materiale cu print-uri în culori puternice - roşu şi galben neon, fie din roz pastelat imbogăţit cu fibre textile care conferă strălucire.


Colecţia Moschino aduce în prim plan stilul Barbie  .


 Accesoriile aurii masive, lanţurile din aceeaşi gamă şi brăţările din zale metalice vin să completeze look-ul imaginat de Moschino pentru vara lui 2015.

 

Din fashion show-ul Dsquared2 mi-au atras atenţia 2 tendinţe :D

Prima dintre ele ne ajută să creăm un look foarte interesant dintr-o combinaţie mai neobişnuită 
DENIM + TOP BASIC + PIESE PREŢIOASE - cu detalii aurii / argintii


a doua: O PIESĂ MONOCROMĂ/ NEUTRĂ - alb sau gri (bază) + ARTICOL CU PERSONALITATE - portocaliu, roşu, galben, albastru, verde.



Armani a ales o tuşă clasică şi încăţăminte cu talpă joasă. Cromatic sunt alese nuanţele de alb,albastru, gri, negru.

 



În aceeaşi gamă de culori se regăseşte şi în colecţia Fendi.

 - articole vestimentare cu aplicaţii de pene

 - haine din piele , genţi supradimensionate şi hairstyle cu accente indiene.


 
Maro, alb, roşu, kaki sau oranj sunt culorile pe care mizează casa de modă Gucci, eşarfe din aceeaşi gamă cromatică si parul strâns în coadă.

 



17 septembrie 2014

Don`t judge my love!!

Toamna iar... 
Se anunta noi provocari pe viitor si eu sunt pregatita sale fac fata (ultimul an de facultate!!!). 
E iar frig afara, se simte racoarea uscata a diminetii, iar seara vine mai grabita ca pana acum..intunericul acoperind tabloul cotindian destul de devreme - sa zicem pe la ora 7-8 seara.
Mi-era dor de anotimpul tomnatec, mi-era dor de cumpatarea lunii septembrie, de mirosul dulce al strugurilor de Nova Neagra (preferatii mei) si mi-era dor chiar si de ploile specifice - prilej numai bun de savurat un ceai din florile de tei pe care le-am cules migalos la momentul potrivit. 
 Cred in aceasta toamna frumoasa ca intr-o mana ce schimba intelept destine! 
 Vreau sa mi se intample lucruri bune, vreau energie in trup si vigoare in minte, vreau deschideri spre noi orizonturi( cliseu ..stiu!). 
 Sa incercam in acest nou anotimp sa ne dezvoltam gandirea laterala,sa vedem dincolo de aparente si sa incercam sa obtinem ce-i mai bun din noi!!
 Fiti toleranti si ... IUBITI(toamna aceasta)!!!

Printre ultimele cuvinte, va strecor si linkul unei piese frumoase interpretata de catre Alexandra Badoi - Toamna.
Bucurati-va de muzica!