23 aprilie 2014

Azi - eu! 23 aprilie 2014

Sunt momente în viaţă când te simţi diferit de toţi "ai tăi" - şi aici mă refer la persoanele de vârsta ta, la prietenii pe care îi ai de ani mulţi - toţi cei cu care ai crescut dpdv social.
Eu ma simt acum pe o alta lungime de unda fata de persoanele cu care am impartasit multe experiente in trecut si alaturi de care inca am activitati. Ideea e ca unii se maturizeaza intr-un anumit sens , au anumite obiective adanc imprimate in constiinta de catre societatea in care traim si doresc sa atinga un anumit punct pentru a se simti implinite. Cu siguranta fiecare om are o cultura interioara diferita si perspective de viata proprii....insa acum ma simt PARIA printre cei cu care interactionez si ciudat este ca am un sentiment de amuzament gandidu-ma la faptul ca am plecat cu totii de la acelasi punct de origine, insa pe parcurs se pare ca viata a avut petru fiecare un alt plan si ne-a diferentiat radical!
Eu vreau doar ca fiecare dintre noi sa ajunga la ceea ce si-a propus, eu sunt SIGURA ca voi ajunge acolo unde imi doresc :) .
Sa avem o viata frumoasa!