9 octombrie 2014

Dacă n-ar fi existat epilarea…

                Motto: " Şi frunza Evei este căzătoare."

                                                              Zvonimir Penovic 


Umbre mlădioase ca ramurile de salcie se unduiesc în ochii curioşilor. Femeia e simbolul frumuseții telurice...chipul blând, sânu-i rotund, palma căuș grijulie, ochi căutători și plini de neastâmpăr, cosițe aurii bâtând prețios în lumina solară.
E limpede că pentru orice privire pe care o atrage, femeia plătește un preț. Trupul zvelt e sculptat armonios de mâna nevăzută a dietei atent supravegheate, zâmbetul sclipitor și-a cerut și el drepturile: mai puțină cafea, mai puțin vin roșu! Buclele blonde, scăldate în raze de mai îşi doresc să fie tratate regește cu ulei de argan și alte arome arăbești de ambră ispititoare.  Nici pielea-i fină n-a fost mai îngăduitoare și a cerut imperativ să fie în centrul atenției. Băi fierbinți în ape lăptoase și vanilat parfumate, masaj tandru, și bineînțeles, sfânta epilare - pentru desăvârșirea ritualului feminin.
Nici nu vreau să analizez pragmatic sintagma "dacă n-ar fi existat epilarea"! Mi-e clar că orice urmă de neglijenţă în domeniul epilării schimbă povestea senzualităţii sexului frumos.
Despre epilare se poate vorbi destul de mult având în vedere că există atâââât de multe metode prin care se pot îndepărta de pe trup firelele de păr nedorite. De la tradiţionala epilare cu ceară, femeia a trecut la următorul nivel având ocazia să se bucure de beneficiile epilatoarelor electrice. Minţile luminate ale profesioniştilor în materie de îngrijire corporală nu ne-au dezamăgit niciodată, asta dacă punem la socoteală şi ultima tehnologie în materie de epilat acasă, şi anume: tehnologia HPL ( Home Pulse Light).
 Pe site-ul http://www.tpb.ro/ am descoperit o gamă de produse destinate epilării definitive. Personal, trebuie să recunosc că atenţia mi-a fost atrasă in mod iremediabil de Silk'n Flash&Go Epilator Pentru Epilare Definitivă.
Acest produs înglobează toate avantajele epilării definitive cu laser:

  • garantează rezultate de durată
  • funcţionează pe baza înaltei tehnologii HPL cu lumină inovatoare
  • are un design ergonomic (aşa cum se poate observa în poza alăturată)
  • este mai mult decât potrivit pentru zonele sensibile: nu provoacă (Doamne fereşte de aşa ceva!) arsuri pe piele
  • te scapă de problema firelor crescute sub stratul de piele
  • intensitatea impulsului luminos poate fi reglată conform nevoilor proprii 
  • are senzor de lumină prin intermediul căruia determină dacă pielea este bronzată sau închisă la culoare, caz în care nu declaşează impuls
  • epilatorul este însoţit în pachet de două cartuşe cu 1000 de impulsuri - exact atât cât ai nevoie pentru o epilare eficientă şi de durată.
Cert este faptul că Silk'n Flash&Go epilator pentru epilare definitivă te ajută să scapi de grija epilării odată pentru totdeauna!
Spre final, aş vrea să le amintesc " necredincioşilor" ce reclamă practicile de infrumuseţare feminine faptul că strădania femeilor de a se menţine frumoase nu este un simplu moft, ci este un manifest de exprimare a spiritului tânăr şi a focului arzând de emoţii din interior. 
Noi, femeile trasăm linia continuităţii în viaţă şi ne oferim ofrande poeţilor ce caută muze fără cusur estetic spre a le iubi. 



 




Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014 

Un comentariu:

  1. Salut,



    Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

    In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscribe la concurs.

    Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.



    Te asteptam sa te inscrii !


    Multumim !



    Bitu Mihai,

    SEO - Mediapress Advertising

    RăspundețiȘtergere

..ce zici?