21 decembrie 2012

Nu e pentru mine, dar ar fi frumos sa fie candva...

" Ca ai ajuns tarziu aseara, dar ai venit..."
..............................................................





Ca de iarna

.... aceleasi povesti ciudate specifice perioadei.
De unde "magia sarbatorilor", "atmosfera speciala"...etc?
Imi pare rau ca printre cei cu zambete largi se gasesc si restul.
Daca ultima persoana in are ti-ai pus increderea "a dat-o nasol", acum e momentul sa cugeti la orice si defapt la nimic.
Si ce-o sa-ti mai ajunga timpul sa faci toate astea........................

MefX - Nu te-am avut

20 decembrie 2012

Am alergat in competitie avand fiecare dintre noi sanse egale, iar pe parcurs am intalnit piedici: pasiuni, orori, minciuni sau ezitari. Au depasit obstacolele cei mai curajosi dintre noi si cei deschisi la minte, cei slabi, innodati in idile incerte, au fost pusi in inferioritate. Pe ultima suta de metri am fost din nou cot la cot in cursa trairilor zbuciumate din inimi.
DAR la final cine a iesit castigator? 
Au fost pe primul loc cei care si-ai spalat saruturile cu lacrimi sarate, cei care au facut nopti albe blestemand iubitii care au disparut, cei care si-au pus speranta in fiecare sclipire din ochi a strainilor, cei care au crezut neclintiti in darul iubirii si care au gustat dragostea mereu cu sinceritate si incredere?
Ori cei care au iubit vanitos, cei care au gandit dragostea egoist, cei care au dorit persoana de langa si apoi au lasat-o de izbeliste cu iluziile suspendate?
 

20.12.2012 - Simetric, nu?

S-a schimbat ceva. E ciudat cum lipsa ta din intregul univers concret ce ma inconjoara a devenit un "handicap". In cursul necontenit al zilelor am reusit doar sa raman ok, sa fiu pe linia de plutire, insa tu ai ramas in mine precum o constanta nevoie.
In schimb, te-am visat asa cum eram la inceput, mi te-am imaginat langa mine si am zambit singura gandindu-ma la momentul in care vom fi noi doi- impreuna.
P.S. I miss you babe..