25 august 2012

Sa dam drumul la viata!

Motto "Şi credeam că o să ţină. Da’ viaţa asta n-a ştiut să se abţină! "
Chiar asa e...nu vreau sa ma lamentez...nu am nevoie sa contorizez regrete , sa socotesc cate au fost bune si acte au fost rele. Ce-a fost a fost, conteaza ce urmeaza sa se intample IN VIATA MEA( fara sa-mi mai pese de cine esti , cu cine esti, ce faci, cum faci, de ce...)! Vreau ceva nou, vreau ceva bun- vreau o schimbare! Si asta cat mai repede.
Nu vreau sa iau decizii pripite doar de "dragul" de-a face ceva -fara tine- ci pur si simplu cred ca asa vor trece toate mai usor, fara sa-mi lase sufletul vanat (el inca e un copil ce acorda credit de incredere fiecarei persoane ce se apropie de el - cu intentii bune, sau cu intentii mai putin bune...).
Nu vreau sa mai stiu nimic- as vrea sa se creeze o bariera constanta intre noi, sa nu am acces la detalii legate de tine  in niciun fel si sper sa depasesc facil - ei bine cat se poate de rezonabil- momentele in care ma va coplesi melancolia, tristetea sau deznadejdea. Nu imi doresc sa scormonesc tarana neagra a trecutului si sa caut motive pentru tot ceea ce ai facut. Vreau sa pun punct si sa nu ma mai intorc, sa-l sterg si sa pun "punct si virgula" doar de dragul a ceea ce a fost bine. Si e evident, NU TE MAI VREAU IN VIATA MEA!
PUNCT.

Beyoncé - Resentment - I Am...Yours Live HQ




But look what you've done-done to me now
I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me




23 august 2012

Lumina de ieri



Lumina de ieri
Lucian Blaga

Caut, nu ştiu ce caut. Caut
un cer trecut, ajunul apus. Cât de-aplecată
e fruntea menită-nălţărilor altădată!

Caut, nu ştiu ce caut. Caut
aurore ce-au fost, tâşnitoare, aprinse
fântâni - azi cu ape legate şi-nvinse.

Caut, nu ştiu ce caut. Caut
o oră mare rămasă în mine fără făptură
ca pe-un ulcior mort o urmă de gură.

Caut, nu ştiu ce caut. Subt stele de ieri,
subt trecutele, caut
lumina stinsă pe care-o tot laud