2 decembrie 2010

CIFRA DE VIBRAŢIE

Astăzi mi-a aratătat mami o chestie destul de interesantă pe care a aflat-o de la o colegă de serviciu: CIFRA DE VIBRAŢIE.
Acestă cifră este defapt data zilei de naştere şi semnificaţia ei evidenţiază trăsături de caracter ale persoanei născută pe data cu pricina :D!
Eu sunt născută pe 3 => cifra mea de vibraţie este 3!
....şi uite ce spune articolul de pe site-ul astrologicus.ro despre mine:

CIFRA DE VIBRAŢIE 3

Dacă cifra dumneavoastră este „3" sunteţi un om energic, mobil şi aveţi o imaginaţie bogată. Cu orice ocazie vă exprimaţi cu sânge rece dar cu vioiciune. Treiul sclipeşte si străluceşte. Sunt niste naturi cu mintea ascuţită, veseli şi cel mai des au succes în viaţa. Foarte des sunt alintaţi de către natură şi dotaţi cu capacităţi mai ales în domeniul artelor. Ei îşi însuşesc totul uşor şi simplu, şi de obicei sunt norocoşi. Se formează impresia că lor li se dă totul fără muncă, ca şi cum le cade din cer. Mândrii şi independenţi, câteodată sunt ambiţioşi si iubitori de putere, pot deveni în condiţii favorabile dictatori. Neajunsurile lor se trag de acolo că îşi aruncă puterile în foarte multe direcţii, încep mai multe lucruri dar foarte puţine le duc până la capăt. Marea majoritate au nevoie de un efort destul de mare pentru a-şi însuşi ceva valoros (serios), ei tind foarte mult spre popularitate şi patologic au nevoie de încurajarea celor di fi jur. Treii sunt destul de frumoşi, dar tind să-şi aleagă prietenii care să nu fie la fel de frumoşi ca ei, pentru a se simţi cu o treaptă superiori acestora. Au o forţă puternică în a minţi. Dacă un trei te minte atunci minciuna lui va fi grandioasă si greu de necrezut. De cele mai multe ori ei înşişi cred cu adevărat 50% din propria lor minciună, iar restul 50% se vede nevoit să o creadă interlocutorul lor. De multe ori „trei" povestesc altor oameni una şi aceeaşi întâmplare despre ei înşişi care niciodată nu a avut loc în realitate, dar deoarece aceştia o repetă permanent, în lumea lor interioară ei cred că această întâmplare s-ar fi întâmplat cu adevărat. Sunt predispuşi să creadă propriile lor minciuni. Sunt atraşi mai mult de forme şi mai puţin de conţinutul lor. De aceea când îsi cumpără un oarecare obiect se interesează în primul rând de strălucirea, culoarea, forma obiectului şi abia apoi se interesează de calitatea sau conţinutul obiectului. Principalul lucru este să bucure ochiul. De aceea oferiţi-i cadouri frumoase şi plăcute pentru ochi, şi el va fi satisfăcut.

" Cafeneaua-n care ne-ntâlneam acum o ocolesc..."

29 noiembrie 2010

Amintiri dinspre tine

(............)
Povestea noastră...defapt embrionul poveştii noastre de iubire s-a sufocat printre dureroasele chemări fără răspuns, printre sfaturile tale inocente şi printre dorinţele mele de a te ţine strâns lângă sufletul meu, fără posibilitatea eliberării tale vreodată. Ciudat cum toate gândurile şi speranţele au rămas încleştate ca de efectul unui blestem şi-n timp ce tu sărbătoreşti scumpe comori, eu eu îmi îngrop carnea în pământul negru, afânat pe care-ţi sunt aşezate tălpile goale. Culcuşul omului naiv ţi se întinde la picioare, cu păcatele ascuţite zgâriindu-te uneori răzbunător, căci tu priveşti tot către soare. Rămân în urma ta şi pe urmele tale...suspinele cuiva care te-a pierdut ca pe argintul viu printre degetele mâinii stângi căci n-a ştiut să te ocrotească în palma strânsă căuş.
Eu mă deschei acum de toţi nasturii fiinţei mele şi simt cum mă preling spre toate căile pământului însă albeaţa scăzută a amintirilor volatile nu-mi dă pace nici măcar în ultimul sfert de ceas. Se zbate-n mine cu glas de sânge regretul...însă şi amăruia resemnare, precum un antibiotic groaznic şi fără efect oferit de doctor unui bolnav incurabil pe patul de moarte(......)
Adio fantasmă a firii!
P.S. " Vreau să-mi spună iar pe nume cineva şi ştiu eu cine."
Mihaela Runceanu - E-adevarat, iubirea mea

29.11.2010

Pierdut I

Pe lujeri de vină,
Prin seva luminii
Cu dorul iubirii
curgând peste noi.
În fuga nebună
a rătăcirilor nebune
Răsar muguri verzi, gri, monotoni.
Goală ţi-e privirea...
Şi tot gândul de mine ţi-e orb iubite.


O melodie superbă a Mihaelei Runceanu: " De-ar fi să vii".