8 iulie 2010

deja 8 iulie

Sunt uimită de felul în care fiecare dată reuşim să stingem un conflict, ca în cel mai scurt timp să aprindem altul. Asta se întâmplă poate din naivitatea sau încăpăţânarea mea ori a ta, însă până acum, înafară de părinţii mei, eşti singura persoană care mă înţelege. Şi mă bucur că pot să vorbesc cu tine orice, că-mi asculţi toate prostiile şi că eşti alături de mine. Şi îmi place faptul că tu ai întotdeauna un plan ok gândit dinainte pentru orice situaţie, e drăguţ cum vii tu de acasă cu totul plănuit dar noi nu facem nimic aşa cum ai gândit tu la început. Spuneai zilele trecute că atunci când erai mic erai complexat de ochii tăi mici, dar vreau să-ţi spun că mie îmi plac ochii tăi mici,mici, că sunt speciali şi te fac pe tine mai special, mai ales atunci când te trezeşti dimineaţa şi proaspăt deschişi sunt tot ca adormiţi. Îmi place şi faţa ta de bebe mic şi vreau să îţi spun faptul că tu eşti singurul cu care aş sta în braţe o viaţă întreagă.
Şi, te iubesc!
3 luni de când ne-am împăcat de Paşte

5 iulie 2010

Altceva..



LEUL


Simbol: leul, regele junglei, leonin, stăpânul regatului. Mâţelor astea le place să îşi ronţăie prada. Tacticos.

Element: focul. Focul leonin este flacără constantă şi extrem de fierbinte a Soarelui (cam 100.000 de grade Celsius). De la distanţă, încălzeşte. Apropie-te şi te faci friptură. Joacă-te cu focul ăsta şi o sa te arzi foarte rău.

Calitate: fix. Leii sunt fixaţi pe părerea foarte bună pe care o au despre persoana lor.

Guvernator: soarele. Băi de soare, insolaţie, arsuri. Conducător exaltat al universului, patului, canapelei şi telecomenzii.

Activitate preferată: să dea ordine

Carte preferată: „Intimidarea pentru toţi”

Slujba ideală: Şeful suprem al tuturor şefilor

Prima întâlnire ideală: celălalt leşină când îl/o vede, se topeşte la restaurant, gângureşte de fericire când este prezentat/ă prietenilor

Fraza cheie: „Ţi-ai făcut-o cu mâna ta”

Parte a corpului: încheietura mâinii. Veşnic răsucită de la atâta aruncat zarurile pentru bani de pâine

Zona erogenă: inima

Stil romantic: Domn şi Stăpân absolut
Leii SUNT


- Egocentrici, în stare să te calce în picioare care cer non-stop atenţie a căror purtare de copil râzgâiat este eclipsată doar de încercările constante de a face pe şeful cu toată lumea.

- Se cred centrul universului tuturor celorlalţi. Venerarea în genunchi şi adorarea pe coate sunt singurele variante acceptate.

- Sunt fie zgomotoşi, abrazivi şi dictatori sau linistiţi, demni şi vicleni. Nu există Lei timizi.

- Sunt teatrali, nu practici. Nevoia lor constantă de a fi în centrul atenţiei adesea îi face să joace rolul regelui exilat şi nefericit.

- Au sindromul „aici şi acum”. Adică nu au abilitatea să înţeleagă valoarea atenţiei în timp faţă de o idee sau o relaţie.

- Dacă te cerţi cu ei, o să ragă indignaţi. Dacă printr-o minune ai ultimul cuvânt într-o dispută, o să se chiorască la tine în tăcere înainte să se retragă în umbră, unde plănuiesc următorul atac.



EL

- Un individ cu inimă mare, generos şi demn. Un adevărat romantic, în căutarea unei perechi stabile cu care să formeze o familie şi deştept pe deasupra. E adorat de toate rudele şi îşi face prietenii să râdă.


DAR

- E întotdeauna în centrul atenţiei, fie că se află la plajă, la birou sau la închisoare.

- Îi place să se joace de-a comandantul suprem. Cere ascultare oarbă, respect şi răsplata când vine seara acasă. Fie că merită sau nu.

- Nu o să îşi iasă din pepeni dacă rămâi obedientă. Contestă-i autoritatea şi o să fii întâmpinată cu o scenă dramatică al carei scop e să te sperie. Uită tot ce s-a întâmplat după cinci minute.

- Răneşte-i mândria sau atacă-i demnitatea şi pregăteşte-te de macel.

- Dacă e mai tăcut, consideră-l un dictator binevoitor. Se aşteaptă să îi faci masaj, să îi mângâi egoul rănit. Chiar dacă cheleşte şi e cât un butoi, complimentează-l despre cât de bine se ţine şi ce păr frumos are .

- Dacă te răneşte cu critici usturătoare, părerea lui e că îţi face un bine şi îţi dă sfaturi înţelepte.

- Vrea o audienţă, nu un critic.

- E cel mai vanitos dintre vanitoşi. Crede că e amantul secolului şi se laudă în gura mare cu asta.

- Ca să îmblânzeşti un Leu, felicită-l pentru fiecare trăsătură a personalităţii sale. Adoră să fie în centrul atenţiei (chestia asta nu poate să fie repetată de prea multe ori. Doar este darul zeilor către umanitate....eventual chiar încarnarea uneia dintre divinităţi).


EA



- Loială, de cursă lungă şi sinceră. Are un magnetism animalic fantastic, indiferent de ce poartă. Caută un partener atent, romantic şi căruia îi place să muncească. Este sentimentală şi amuzantă.


DAR

- Indiferent de cât de liniştită şi fermecatoare e Leoaica de lângă tine, ghearele ei sunt la fel de ascuţite ca ale fiarei cu acelaşi nume din Africa.


- Deviza ei e „Dacă ai cu ce, laudă-te. Dacă nu, prefă-te că ai!

- Iubeşte bărbaţii cu putere sau care ştiu pe cineva care are putere.

- Că tot veni vorba de romantism, ideea ei de manifestări romantice include telefoane în fiecare zi, flori în fiecare săptămână şi escapade romantice în fiecare lună. Dacă o să aibă salariul ei personal, o să îl cheltuie pe tot pe augusta sa persoană.

- Îi place umorul, umorul ei personal adică. Când pare naturală şi neglijentă, fii sigur că a exersat atitudinea respectiva vreo două luni înainte. Râde singură la glumele ei.

- Cere foarte multă atenţie. Tăcută şi regală sau vulgară şi nestăpânită, în ambele cazuri vrea toată atenţia/tot salariul/toată viaţa ta.



Dacă îţi dă papucii: ai plecat cumva de acasă ca să munceşti? Ai vorbit cu alt barbat, deşi era doar cumnatul tău? Ai opinii care sunt ale tale? Ai râs cumva atunci când nu încerca să fie amuzant? E, în cazul ăsta, de ce te miri? „Ţi-ai făcut-o cu mâna ta!”

Dacă îi dai tu papucii: e pur si simplu imposibil


Cum te descurci cu un Leu

- Leii au nevoie de respect

- De obicei, răgetul lor e mai înfricoşător decât ghearele din dotare

- Atenţia şi laudele o să îl facă să toarcă

- Un cadou scump e mai bun decât multe nimicuri romantice

- Iau foc dacă le ignori răgetele


Cum se înţeleg cu alţii

Pariază pe: Berbec, Gemeni, Balanţă, Săgetator

Doar prieteni: Leu, Peşti

Împuşcă-te acum: Taur, Fecioară, Scorpion, Capricorn

Oaia neagră: Vărsător, Rac


Sursa: Garbo

Nosferatu - Farmec Pierdut