10 aprilie 2010

regretele de sâmbătă

"Dacă cineva nu te iubeşte aşa cum ai vrea tu, nu înseamnă că nu te iubeşte din tot sufletul." Marquez

Nu ştiu să te iubesc aşa cum ţi-ai dori, nu ştiu să fiu cea cu "happy/end-urile" şi-mi pare rău, dar dacă nu te pot ţine aproape eu renunţ că aşa m-am(/ai) obişnuit.
poate fi acum PUNCT. sau va rămâne PUNCT ŞI VIRGULĂ;
Începutului i-am turnat fundaţia pe întrebarea "Oare de data asta cât va dura?"...aproape ca o autosugestie de genul "Hai să-mi exersez la infinit prostia..", deaceea am avut în mine regretul sfârşirii asemenea unui parazit dizgraţios încă din etapa embrionară a situaţiei :( ; îl simt acum mulţumit că totul a decurs perfect doar ca el să iasă la lumină..
Şi mie doar îmi pare rău că ....


CHAPA C - LLORARAS POR MI

6 aprilie 2010

on and on!!

una caldă şi-alta rece! aştept să văd ce va urma şi în ce fel mă mai surprinde viaţa! cu toate că experienţele ce le trăiesc sunt îngemănate cred întotdeauna într-un final diferit...rămâne de văzut la final cât este realitate şi cât a fost iluzie.


Asculta mai multe audio Muzica

5 aprilie 2010

luni...prima zi de vacanţă


şi te-ai ţinut de cuvânt, prinţulee!
mă bucur din suflet că am văzut raza de soare printre gămezile de nori fumurii, că am reuşit să te îmbrăţişez şi după muuulte zile, că într-o inimă pot cuprinde iubire pentru toţi cei dragi, că supărările nu durează mult, că aerul are o aromă specială, că avem timp ...